(846)360411



info@dpjc.lt

2024-03-29

Drauge kuriame gėrį vaikams! Skirkite 1,2 % paramą DPJC!

DPJC konferencija „Kartu mes galime daugiau: verslo ir NVO bendrystė"!

 

2023 m. gegužės 26 d. įvyko DPJC organizuota KONFERENCIJA „Kartu mes galime daugiau: verslo ir NVO bendrystė"! Tariame nuoširdų AČIŪ PRANEŠĖJAMS už profesionalumą, kūrybiškumą ir indėlį į mūsų renginį, už pasidalintą patirtį, kuri įkvėpė, suteikė stiprybės ir paskatino keliauti tvarios partnerystės keliu, kuri be abejo padės kurti geresnę ateities Lietuvą:  Aistei Adomavičienei (Nacionalinis skurdo mažinimo organizacijų tinklas), Gražvydui Pavalkiui ir Irma Lukosevičienei (Maltiečių namai), Karolinai Puidaitei („Maisto bankas“), Deimantei Bukeikaitei (Lietuvos Caritas), Linei Skirpstei (Lietuvos Raudonasis Kryžius / Lithuanian Red Cross), dr. Vilmai Popovienei (Lietuvos socialinių inovacijų klasteris), Romai Budrienei (Klaipėdos Rotary klubas "Karalienė Luizė"), Linai Putriutei (placer.lt), Mariui Šuišeliui (UAB "Velum Maris"), Viktorui Pivoriui (Klaipėdos baldai by SBA Home)!!!

Už paramą renginiui esame dėkingi:

Lithuanian Catholic Religious Aid/ Lietuvių Katalikų Religinė Šalpa už konferencijos rėmimą!
Klaipėdos mokslo ir technologijų parkui už konferencijų salę ir sklandų bendradarbiavimą!
Įmonei "Eventon" už registracijos į renginį platformą ir puikų administravimą!
Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacijai "Apskritasis stalas" ir Lietuvos moksleivių sąjungai Klaipėdos padalinys už pagalbą renginyje!
Beatos Molytės baleto mokyklai ir Viktorijos baleto klasei už nuostabių mergaičių Beatričės ir Paulinos talento puoselėjimą, jos papuošė mūsų konferenciją!
Vytei, Elai ir Mykolui už renginio įamžinimą!

Nuoširdžiai dėkojame visiems renginio dalyviams, o tų, kurie atvykti negalėjo, lauksime kituose mūsų organizuojamuose renginiuose!

AČIŪ visai DPJC komandai įgyvendinusiai šią iniciatyvą.

DPJC vadovė Kristina Rutienė