DPJC
 

 
  Navigacija
   
Naujienos
   
Apie mus
   
Paslaugos
   
Parama
   
Savanorystė
   
Kontaktai
   
  Parama










Kiti paramos būdai

 
Kalendorius


<   
Balandis 2024
  >
P A T K P Š S
1
7
14
21
28
     
 
 
 
     
Pradžia > Naujienos > Prisijungiame prie tarptautinio ERASMUS+ projekto OFF-BOOK

Prisijungiame prie tarptautinio ERASMUS+ projekto OFF-BOOK


Kas yra OFF-BOOK?
Trumpai — partneriai iš Italijos, Rumunijos ir Lietuvos kuria meninių ir teatrinių metodų gidą mokytojams ir kuratoriams. Siekiama, kad vadovaujantis pateikta medžiaga būtų galima vykdyti praktines dirbtuves bet kokiame pasaulio kampelyje.

Kam to reikia?
Pasitelkus šį gidą būtų galima organizuoti neformalias teatrines grupes mokiniams, kuriems trūksta motyvacijos mokytis, reikia stiprinti savivertę ir pasitikėjimą aplinkiniais, ar tiesiog norisi labiau pasigilinti į save. Taip sukurtume dar vieną priemonę ugdyti(s) jaunus žmonės, kad šie drąsiai ir atvira širdimi žengtų į gyvenimą sėkmingai baigę mokyklą.

Labdaros ir paramos fondas Dvasinės pagalbos jaunimui centras šiais mokslo metais prisijungė prie OFF-BOOK projekto. Esame asocijuoti partneriai, kurių vaidmuo — stebėti kaip vyksta projekto veiklos, o metų pabaigoje objektyviai įvertinti pasiektus rezultatus. Stebime ir dalinamės informacija apie šį projektą siekdami, kad kuo daugiau mokinių ir mokytojų sužinotų apie kuriamą gidą mokytojams.

Kokie darbai vyksta ir kas jau pasiekta?
OFF-BOOK projektas apima 2017-2019 mokslo metus. Pirmaisiais metais, bendradarbiaujant su partneriais iš Italijos (Pixel, Teatro Stabile, Sienos Universitetas), Rumunijos (EruoEd pradine mokykla, nacionaline menų kolegija Octav Bancila) ir Lietuvos (Klaipėdos Lėlių Teatras, Klaipėdos Universitetas ir Simono Dacho progimnazija), buvo sukurtas mokytojo gidas, kuriuo remiantis būtų galima bet kokioje pasaulio mokykloje organizuoti praktines dirbtuves mokiniams, kuriems reikia pagalbos atsiskleisti ir įgauti daugiau pasitikėjimo ir tikėjimo tiek savimi, tiek aplinkiniais.

Kiekviena šalis 2019 m. birželio mėnesį pristatys vaizdinę šio gido medžiagą. Darbas vyksta jau dabar — mokyklos partnerės organizuoja dirbtuves, kurių metu yra atliekami praktiniai metodai, kurie skatina individualiai atsiskleisti tiek mokiniams, tiek mokytojams.

Į projektą įsitraukusios Klaipėdos miesto mokyklos: Liudviko Stulpino, Sendvario ir Simono Dacho progimnazijos, Baltijos ir Vytauto Didžiojo gimnazijos. Jau spalio mėnesį pradedame darbą su mokiniais, o lapkritį matysime pirmuosius dirbtuvių rezultatus.

https://off-book.pixel-online.org/



Visos naujienos
 
 

Galerija

 

Rėmėjai

 

 

               

Dėkojame už paramą

 
     
 
     
2013 - visos teisės saugomos.
 

Adresas: Darželio g. 11 , Klaipėda,  LT-93195

Telefonai: (8 46) 360411, (8 46) 36 00 18 
Mob. telefonas: 867403450 
Faksas: (8 46) 360412 
Įmonės kodas: 2931 15080 
Atsiskaitomoji sąskaita: LT72 7044 0600 0050 6985
Valiutinė sąskaita: LT35 7044 0600 0050 6972, AB SEB BANKAS, Klaipėdos filialas